O nama

Praonica RiWASH je više od obične praonice rublja. Pridajemo veliku pažnju savršenom korisničkom iskustvu kroz ”RiWASH – ALL IN ONE” concept.

Vaš pouzdani partner u jamstvu kvalitete!

Praonica rublja RiWASH smještena u centru Marinića pruža usluge pranja, sušenja, glačanja te dostave rublja restoranima, privatnim iznajmljivačima, zdravstvenim ustanovama, sektoru uslužnih djelatnosti, industriji, obrtima i građanstvu na području Rijeke i okolice.

 

Postanite i Vi naš korisnik!

 

Za urbani grad nudimo urbani koncept sa cjenovno pristupačnom i kvalitetnom uslugom preuzimanja, pranja, sušenja, peglanja i dostave rublja. Nedostatak dragocjenog vremena prisutan je u svim sferama naših života, nudeći najbolju uslugu pružamo Vam maksimalan omijer dobivenog i uloženog. Jednostavnost usluge, čistoća i kvaliteta obrade tekstila rezultat je pažljivog izbora najmodernijih tehnologija i metoda održavanja rublja gdje se maksimalno produljuje vijek trajanja tekstila. Mi brinemo o okolišu pridržavjući se modernih higijenskih i ekoloških standarda. Svakom klijentu omogućavamo individualan pristup i ponudu kreiranu po vašim željama i potrebama, uz suradnju naših stručnih dobavljača. Nudimo vam poseban odabir proizvoda za tretiranje rublja i antibakterijske tekuće deterdžente.

Vaše rublje se preuzima i dostavlja temeljem individualnog dogovora na dogovorenu lokaciju bez troškova dostave!!

Nudimo opcije i radimo u dogovoru sa Vama. Bilo da se radi o jednokratnim, dvotjednim ili ponavljajućim preuzimanjima tu smo da Vam olakšamo i pružimo cjelokupnu uslugu.